Nuhoğlu İnşaat'tan Ankara Çukurambar ve Çeşme'ye yeni projeler!
Fikirtepe'de inşaat yapan firmalardan biri Nuhoğlu İnşaat'ın Başkanı Ali Nuhoğlu, Fikirtepe'nin İstanbul'un yeni çekim merkezi olacağını söyledi. Fiyatların çok uygun olmasının satışları tetiklediğini vurgulayan Nuhoğlu, "Satışlar piyasanın hep bir tık üzerindeydi. Sektörün sıkıntılı olduğu dönemlerde bile iyi satışlar yaptık" dedi.

Sorunlar çözülüyor
Ali Nuhoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin çabalarıyla Fikirtepe'nin sorunlarının çözüldüğünü ifade etti. Bu sayede bölgedeki dönüşümün hızlandığını anlatan Nuhoğlu, şunları söyledi: "Fikirtepe'nin büyük bölümünü özel sektör dönüştürüyor. Ama Üler Bankası, TOKt ve Kiptaş gibi kamu kurumlarının girmesi bölgeyi daha da hareketlendirir. Zaten dönüşümde kamu otoritesine ihtiyaç var. Bölgede altyapı çalışmaları da başladı."

Proje atağına kalkıyor
Nuhoğlu İnşaat 2017'de yeni projelere hız veriyor. Bu kapsamda Ankara'da Çukurambar ve İzmir Çeşme'de yeni projelere ağırlık verecek. Çeşme'de deniz kenarında butik proje yapacaklarını açıklayan Nuhoğlu, Çukurambar'da da karma kullanımlı bir projeye başladıklarını söyledi. Yeni dönemde teknolojik yatırımlara ağırlık vermeyi planlayan firmanın radarında güneş enerjisi yatırımı var. Uzmanlar, Fikirtepe'nin kentin yeni çekim merkezi olacağını söylüyor."

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181