Ödül Yapı'dan Kayseri'ye marka projeler!
Ödül Yapı tarafından geliştirilen ve Talas'ın önemli "Kentsel Yenileme" projesi 'Talaş Bulvar' projesinde daireler ve ticari alanların yapımı tamamlandı. Proje hakkında bilgi veren ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, "Barındırdığı 55 bin öğrenci ve üç üniversite ile Talaş adeta bir öğrenci merkezi haline gelmiştir. Masalsı görüntüsü ve eşsiz doğasıyla ülkemizin en büyüleyici atmosferlerinden birine sahip olan Talaş, insanlık tarihi boyunca çok sayıda uygarlığa ev sahipliği yapmıştır" dedi. Kahraman "Bundan tam bir yıl önce şehrimizdeki tüm yatırımcıları ve daire sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı karma yaşam projemize davet etmiştik. Şu ana kadar gelen ilgi ve talepten çok memnunuz. Çok az sayıda daire ve dükkanımız kaldı" diye konuştu. Ortaya koydukları projelerle Kayseri'nin çevresini değiştirmeyi hedeflediklerini belirten Kahraman "Yatırım değeri 40 milyon dolar olan projemizde; konut ve ticari üniteler dahil olmak üzere yaklaşık 157 ünite yer alıyor" diye konuştu.

Önümüzdeki aylarda başlamayı planladıkları projeler hakkında bilgiler veren Kahraman, "Yeni projelerimizi açıklamaya devam edeceğiz. Mart ayı itibarı ile Hürriyet bölgesinin yine en büyük kentsel dönüşüm projesi Hürriyet'teki Consept ile Ildem bölgesindeki Cristal projelerimiz müşterilerimizin beğenisine sunuldu ve satışa açıldı" dedi.

Ev alana 12 ay aidat desteği
Müşterilerinin zor ve sıkıntılı dönemlerinde her zaman onların yanında olduklarını ve ödemeler konusunda çeşitli kampanyalar yaptıklarını söyleyen Kahraman, sözlerini şöyle tamamladı: "Yeni bir kampanya başlatıyoruz. Bu kampanya döneminde bizden ev alan müşterilerimizi yeni evlerine anlaşmalı olduğumuz kurumsal ve profesyonel taşıma şirketleri aracılığı ile ücretsiz olarak biz taşıyacağız. Aynı zamanda yine ilk yıl 12 ay boyunca yakıt vb. giderlerine destek olmak adına her ay 150 TL aidat ücretlerini de biz ödeyeceğiz. Kampanyamız 30 Haziran tarihine kadar geçerli olacak. Kayseri halkını mutlu bir başlangıç için Ödül Yapı'ya bekliyoruz." 

Eko Vitrin Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181