Ontan'dan İstanbul'a 1, İzmir'e 2 MODDA projesi daha geliyor!
Ontan inşaat, yatırımlarına hız verdi. Mavişehir'de gerçekleştirdiği MODDA MAVİŞEHİR projesinden sonra firma, MODDA markasıyla devam ediyor. 'Her MODDA'nın bir rengi var, her rengin de kendine özgü mimarisi..." konseptiyle yola çıkan Ontan İnşaat, konumlandırması, lokasyonu ve mimarisiyle yapılacak tüm projelerde 'MODDA' markasını farklı renklerde konumlandırarak, sektörde marka imajına ve algısına farkmdalık yaratmayı hedefliyor. Bu hedefler doğrultusunda ilk projesini yeşil renkte ve 'MODDA'nın Yeşili Kendine Özgü Mimarisiyle Bayraklı'da sloganıyla ayata geçiriyor.

300 milyonluk yatırım
Ontan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tiğin Özmeydan, "Şehrin kentsel dokusuyla uyumlu, insan doğasıyla bütünleşen mimarisiyle ön plana çıkan MODDA Bayraklı, çevre ve kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. ABD Yeşil Bina Konseyi (USGBC) tarafından verilen Leed Gold Sertifası'na adayız. 97 premium dairenin yer aldığı proje, 2+1 ve 3+1 seçeneklerden oluşuyor. MODDA markasıyla bu yıl İzmir'de 2 ve İstanbul'da 1 olmak üzere toplam yatırım değeri 300 milyon TL'yi bulan kendine özgü mimarisiyle çok farklı 3 yeni projeyi daha hayata geçireceğiz" dedi.

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181