Ramazan kampanyası olan konut projeleri!
Gayrimenkul projelerinde Ramazan ayıyla birlikte yeni kampanyalar da başladı. Ramazan süresince geçerli olacak kampanyalarda "hemen teslim" projelerin yanı sıra yapımı devam edenler de var. Kampanyalar çerçevesinde çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Peki Ramazan kampanyası sunan konut projeleri hangileri? İşte Ramazan kampanyası olan konut projeleri...

Sinpaş GYO'dan Ramazan'a özel 11 bin TL indirim!
Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Queen Central Park Bomonti, Aydos Country, Ege Vadisi ve İncek Dünyası projelerinde Ramazan ayı boyunca geçerli olacak 11 bin TL indirim kampanyası başlatıldı.

Sinpaş GYO Ramazan Kampanyası detayları için tıklayınız.



Babacan Premium'da sıfır peşinat kampanyası!
Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Premium'da Ramazan kampanyası kapsamında konut alıcılarına Ramazan ayı boyunca sıfır peşinat ve aylık 2 bin 150 lira taksitle konut sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Babacan Premium Ramazan Kampanyası detayları için tıklayınız.



Piyalepaşa İstanbul’da yüzde 5 peşinat kampanyası!
Polat markası taşıyan Piyalepaşa İstanbul’da Ramazan ayına özel yüzde 5’i peşin ve yüzde 15’i teslimde olmak üzere özel bir kampanya başladı.

Piyalepaşa İstanbul Ramazan Kampanyası detayları için tıklayınız.



Hep İstanbul'da 3+1 dairelere özel indirim!
Tekfen Gayrimenkul ile hayata geçirilen Hep İstanbul’da Ramazan ayına özel başlatılan kampanyayla 165 metrekare 3+1 evler, yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor.

Hep İstanbul Ramazan Kampanyası detayları için tıklayınız.



DKY İnşaat'ın 4 projesinde Ramazan Kampanyası!
DKY İnşaat’ın DKY On Kağıthane, DKY Sahil Kartal, DKY Kartal ve DKY Business Kartal projelerinde geçerli Ramazan kampanyasında, 60 ay sıfır faiz ve peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim imkanı sunuluyor.

DKY İnşaat Ramazan Kampanyası detayları için tıklayınız.



Büyükyalı İstanbul 3. Etap Gün Kapı'da yüzde 5 peşinat kampanyası!
1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunan Büyükyalı İstanbul 3. Etap Gün Kapı projesinde Ramazan ayına özel yüzde 5 peşin, 48 ay 0 faiz imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

Büyükyalı İstanbul 3. Etap Gün Kapı detayları için tıklayınız.



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181