Selenium Ataköy'de son 30 daire!
3 blok halinde loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 321 daireden oluşan Selenium Ataköy’deki son 30 daire, sakinlerini bekliyor.

Tüm daireler yüksek tavan
Selenium Ataköy’de tüm daireler yüksek tavanlı olarak inşa edilirken eliptik mimarisiyle çok daha işlevsel hale gelen cam kullanımı doğrultusunda daireler daha fazla ışık, daha geniş mekân algısı ve daha geniş manzara sunuyor.

Katlar yükseldikçe konumlanan 2+1, 3+1 ve dubleks daireler, geniş balkonları sayesinde ön cephelerde Marmara Denizi’nin engin manzarasını, arka cephelerde ise 24 saat yaşayan İstanbul’a hâkim bir manzara imkânı sağlıyor.

Selenium Ataköy; geniş peyzaj alanları, cep sineması, toplantı odası, kütüphane gibi sosyal alanları, vale parking, kuru temizleme, housekeeping ve profesyonel bina yönetimi hizmetleriyle özlenen bir sosyal yaşamın kapılarını açarken bisiklet ve yürüyüş pisti, squash, fitness ve çok amaçlı stüdyo alanı, çok amaçlı spor sahaları ve yüzme havuzuyla sağlıklı bir hayat sunuyor. 

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181