Sinpaş'ın 14 projesinde kampanya için son gün 16 Ekim!
Türkiye’nin önde gelen nitelikli konut üreticilerinden Sinpaş, GYODER tarafından başlatılan “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyası kapsamında 14 projesi ile konut satışlarına devam ediyor. Yoğun istek üzerine uzatılan kampanyadan ev sahibi olmak isteyenler 16 Ekim’e kadar yaşam ve yatırım değeri yüksek temalı konut projelerinde yerini alabilir.

Sinpaş, projelerindeki ödeme planlarını da tüketiciye yine en özel ve en uygun koşullarla sunuyor. 16 Ekim’de son bulacak kampanya bitimine kadar Sinpaş’ın tüm projelerinde peşinatsız, 2.980 TL’den başlayan taksitler ve 120 ay için uygulanmakta olan vade farkı oranı %0,70’e olarak devam ediyor. İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’deki Sinpaş projelerinden konut sahibi olmak İsteyenler iki ara ödeme ile birlikte %0,70 vade farkını 10 yılda ödeyerek ev sahibi olabiliyorlar.

Sinpaş, GYODER Kampanyası ile başlayan konut satışlarında şimdiye kadar toplam 243 adet konut satarak 133,650 milyon TL satış cirosu elde etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181