Son 24 daire sahiplerini bekliyor
A ve B blok olmak üzere toplam 95 daire yer alan Riverside, 21.000 m2’lik kapalı alana sahip bulunuyor. Yapımına 2010’da başlanan ve 2012’nin sonbaharında yaşamın başladığı Riverside’daki daireler, 100 m2 ile 250 m2 arasında değişiyor.

200 araçlık otopark
Riverside; bulunduğu konum itibarıyla TEM’e 10 dk. Levent 15 dk. ve Taksim’e 20 dk’lık araç mesafesiyle şehrin içinde kalıyor. Göktürk, İstanbul’un üçüncü havalimanına en yakın yerleşim yerlerinden biri olması ve 2016 yılı itibarıyla projelendirilen metro –havalimanı ulaşım hattının kalbinde yer alması sebebiyle konut sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Riverside’da;200 araçlık otopark, kapalı – ısıtmalı yüzme havuzu, fitnesscenter, sauna, kafeterya ve çocuk Oyun alanları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. Her dairede ankastre mutfak, yatak odası ve salonda split klima standart olarak sunuluyor. Ayrıca her daireye kapalı otopark ve 5-7 m2 aralığında depo alanları ayrılıyor.

Riverside’ın mimari yapısına uygun olarak öne çıkan su öğesi ve renk bahçelerinde, ev sahiplerinin doğadan en üst düzeyde faydalanması amaçlanıyor. Riverside’ta doğa ve mimarinin buluşması görsel bir şölene dönüşüyor. 

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181