Sur Yapı 7 farklı projede 3 bin 190 bağımsız birim ile kampanyada!
Sur Yapı da büyük kampanyaya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Dernegi'nin (GYODER) çatısı altında girdi. Sur Yapı, kampanyaya Bursa ve İstanbul olmak üzere 7 farklı konut ve ofis projesinde 2867 konut, 203 A plus ofis ve 120 cadde mağazası olmak üzere toplam 3 bin 190 bağımsız bölümle katıldı. Sur Yapı'nın kampanyadaki projeleri arasında Bayrampaşa'da Axis İstanbul, Güneşli 'de Mirage Rezidans, Ümraniye'de Exen İstanbul, Sultanbeyli'de İlkbahar, Sultanbeyli'de Gölbahçe Evleri, Sancaktepe' de Lavender, Bursa Nilüfer'de Marka Rezidans yer alıyor. Kampanya ile ilgili konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başka Altan Elmas "İçerisinden geçtiğimiz bu zorlu süreci, çalışarak ve ülkemiz ekonomisini kalkındırarak aşmalıyız. Bu nedenle yatırımlarımıza, kampanyaları mıza ara vermeyeceğiz, tam aksine daha fazla yatırım için de arayışlarımızı sürdüreceğiz" dedi Sur Yapı'nın da iş dünyasındaki bu birliğe 7'den 70'e herkesi kucaklayan bu kampanyaya katılarak destek verdiğini aktaran Elmas, ekonomiye ve gayrimenkul sektörüne ciddi bir ivme ve hareketlilik kazandıracak kampanyada Sur Yapı, Axis İstabul, Mirage Rezidans, Exen İstanbul, İlkbahar, Gölbahçe Evleri, Lavender, Marka Rezidans projelerinden yüzde 20 peşinat, 0,70 faiz ve 120 ay eşit taksitle ev ve ofis sahibi olma imkânı sunduklarını söyledi. Kampanyada Sur Yapı'nın, karlılık beklentisi ile değil sorumluluklarını yerine getirme hedefiyle yer aldığını anlatan Elmas, "Kampanyanın kapsadığı yedi farklı proje, içerisinde yer alan AVM'ler de dahil olmak üzere, yaklaşık 7 bin kişiye istihdam sağlıyor" dedi.

AXİS İSTANBUL 203 OFİSLE DAHİL OLDU
Axıs İstanbul'un 203 A plus ofisi kampanya kapsamında yer alıyor. Ticari hayatın tam merkezinde bulunan Axis İstanbul ofis ve AVM projesinin on girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka girişinde ise Demırkapı Metro istasyonu yer alıyor. Metrobuse sadece 600 metre mesafede bulunan Axıs İstanbul'un yakınındaki Bayrampaşa Metro İstasyonu vasıtasıyla Atatürk Havalimanı, Taksım-Mecıdiyeköy-Levent.Aksaray-Yenıkapı-Sultanahmet-SirkeaUskudar-Kadıköy-Kartal gibi şehrin önemli fınans, ticaret, sanayi, turizm, eğitim, kultur ve sanat merkezlen gibi noktalarına kolayca ulaşılabiliyor.

MİRAGE REZİDANS 2017'DE TESLİM EDİLİYOR
Güneşli Basın Ekspres'te yükselen Mirage Rezıdans'da, rezidans hizmetlerinin yanı sıra dükkan, kafe ve restoranlardan oluşan alışveriş caddesi yer alıyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Exen istanbul: Hemen teslim Exen İstanbul'dajstanbul Boğazını 360 derece açı ile izleme imkanı veren 1+1 ve 2+1 rezizdans daireleri dkkat çekiyor.

İlkbahar: Sultanbeyli'de yükselen İlkbahar, aileler için uygun fiyatlı dubleks ve bahçe teraslı daireleriyle dikkat çekiyor.

Gölbahçe Evleri: 6 blokta toplam 227 konuttan oluşuyor. Paşakoy gişeleri, Kuzey ormanları ve TEM otoyolunun başında bulunuyor.

Lavender: Sancaktepe'dekı projede üç farklı blokda 57 metrekare ile 226 metrekare arasında daireler bulunuyor.

Marka Rezidans: Sur Yapının Bursa Nilüfer'de yapımına başladı.
 
Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181