Sur Yapı dolar bozdurana projelerinde indirim yapıyor!
Sur Yapı, Türk Lirası'na destek kararı aldı. Kampanyasıyla, her 30 bin dolar karşılığı TL peşinatına 10 bin TL ilave indirim yapıyor. Ayrıca 9 projesinde peşinat tutarlarına yüzde 9 daha indirim uyguluyor. Peşin ödemelerdeyse yüzde 10 peşin indirimine ek yüzde 9 indirim fırsatı sunuyor.

SON TARİH 25 ARALIK
Kampanya 25 Aralık tarihine kadar sürecek. Geçerli olacağı projeler ise; Sultanbeyli'deki Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Sancaktepe'deki Lavender, Ispartakule'deki Bahçeyaka, Ümraniye'deki Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Bayrampaşa'daki Axis İstanbul, Güneşli'deki Mirage Rezidans ve Bursa Nilüfer'deki Marka Rezidans. Sur Yapı Başkanı Altan Elmas, "Bu kampanyamızla hem döviz bozdurmayı, hem de TL ile alışverişi teşvik etmek istedik. Kampanyamızı 100 evle sınırlı tuttuk" dedi. Altan Elmas düzenlediği kampanyayla Türk Lirasına destek veriyor.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181