Teknik Yapı Denizli'den sonra İzmir'de proje yapacak!
Geçen hafta ilk oturumu yapılan Emlak Konut GYO İzmir Konak ihalesinde ikinci ve son oturum dün yapıldı. İhalenin kazananı 1 milyar 672 milyon TL satış toplam geliri ve yüzde 35'lik şirket payı ile Teknik Yapı oldu. Bu durumda Emlak Konut GYO kasasına 585 milyon 200 bin TL girecek. Teknik Yapı söz konusu arsaya içinde rezidanslar, sosyal tesisler ve bir de otelin olacağı karma proje inşa edecek. 

ANADOLU'YA 2. AÇILIM
Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Umut Durbakayım, Teknik Yapı olarak Anadolu'ya açılım stratejisi çerçevesinde ilk olarak Denizli'ye gittiklerini, İzmir Konak projesinin ise bu stratejinin ikinci halkasını oluşturacağına dikkat çekerek, "Anadolu her zaman hedefimizde. Emlak Konut nereye giderse biz de orada olmaya talibiz" diye konuştu. Bu projeyle birlikte Teknik Yapı markasının İzmirlilerle de buluşacağının altını çizen Durbakayım, "Deluxia, Uphill, Evora gibi İstanbulluların çok iyi tanıdığı markalarımız var. Yeni projeyle birlikte bu markalardan birini İzmir'e de taşıyor olacağız. Ancak şu an için hangisi olacağına karar vermedik" diye konuştu. 

Şenay 
Büyükköşdere / Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181