Temaşehir Konya teslim tarihi!
Konya'nın değerli bölgelerinden biri olan Meram'da hayata geçirilen Temaşehir Konya projesinin teslim tarihi Haziran 2018 olarak planlanıyor.

Daire büyüklükleri 130 bin metrekare ila 370 bin metrekare arasında değişen Temaşehir Konya 2+1'den 6+1'e daire seçeneklerinden oluşuyor. 5+1 ve 6+1 dairelerde türk hamamı bulunuyor. 728 konut, 152 dükkan ve mağaza biriminden oluşan Temaşehir Konya 72 bin 726 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor.

Selçuklu mimarisinden esintiler taşıyan Temaşehir Konya projesinde 4 ayrı türk hamamı, bay bayan ayrı olmak üzere toplam 4 kapalı yüzme havuzu, 2 fitness salonu, 2 ayrı spor tesis binası, su göletleri, anti-stres yansıma havuzları, su göleti üzerine kurulmuş ahşap localar, doğal çim tepecikleri, anti-stres çakıl taşı bahçeleri, maket tekne havuzu, iskeleler, okuma bahçesi, özel tasarım çocuk oyun alanları, 1,5 km. bisiklet ve yürüyüş parkuru yer alıyor.

Temaşehir Konya projesinden lansman dönemi öncesi bilgilenmek ve dairelerde önceden yerinizi almak ilgi bilgi talep formunu doldurmanız yeterli. Bilgi talep formu için tıklayınız...

Temaşehir Konya iletişim!
Web:
temasehir.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181