The Kennedy Condominium projesinde ön talep toplanıyor!
Akman Holding'in Kanada'daki yatırımı SAMM Developments'in Kanada'nın Toronto kentinde başlattığı The Kennedy Condominium projesinin Türkiye satışları bu ay sonunda başlıyor. Şirket, Toronto'nun en büyük yatırımı olma özelliğini taşıyan ve 600 milyon dolarlık yatırımı kapsayan The Kennedy Condominiums'den daire almak isteyenler için ön talep toplamaya başladı.

The Kennedys Condominiums, 4 blok ve 1320 daire, otel ve iş merkezinden oluşuyor. Projede daire fiyatları 200 bin Kanada Doları'ndan başlıyor. SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman, projeye yoğun ilgi oluşması nedeniyle ön sipariş alma yoluna gittiklerini söyledi. 370 dairenin bulunduğu birinci binanın Kanada'daki satışını tamamladıklarını hatırlatan Akman, "İkinci etaptaki 100 daire Türkiye'den müşterilere ayrıldı" diye konuştu.

Vatan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181