Yör Palas Çengelköy ve Yör palas Kağıthane projeleri geliyor!
Yör Group, Yör Palas Acıbadem'den sonra Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerini yapacak. Her iki projede de inşaat 2018'de başlayacak.

Yörsan ve Yöryapı Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, İstanbul Acıbadem'de yaptıkları 'Yör Palas'ın örnek dairesinin hazır olduğunu ve daireleri 2018 Ocak'ta teslim etmeye başlayacaklarını söyledi. Teoman Yörük proje hakkında şu bilgüeri verdi, 'Projemizde 4+1 bahçe dubleks, 3+1 daire, 4+1 ve 4+2 çatı dubleksleri var. Yör Palas'ın bitişi yaklaştıkça ciddi oranda talepler gelmeye başladı. Örnek daireyi ziyaret eden müşterilerimizin yorumlarından çok memnunuz. Projemiz Avrasya Tüneli'ne 1 kilometre, 15 Temmuz ŞehiÜer Köprüsüne 6 kilometre, metro istasyonuna 5 dakika Akasya Alışveriş Merkezi'ne 10 dakika, metrobüs durağına ise dakika yürüme mesafesinde'.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181