Yüzde 1 KDV avantajlı konut projeleri!
%1 KDV avantajı ile daire satın alma imkanı bulunan projeler ve projeler hakkında tüm detaylar...

BABACAN PREMİUM - Babacan Yapı
Babacan Holding tarafından  İstanbul Haramidere'de inşa edilen karma konseptli bir proje olan Babacan Premium'da 1216 konut, alışveriş merkezinde 102 ticari ünite yer alıyor. Babacan Premium projesinin 41 katlı kulesinde 1+0’dan, 3+1’e düz ve loft daireler, 27 şer katlı 4 blok olan aile rezidanslarında ise 2+1 ve 3+1’ler yer alacak. Yüzde 25 peşinat, Babacan Yapı bünyesinde 40 ay sıfır faiz ile taksitlendirme imkânının sunulduğu projede teslimler 2018'in son çeyreğinde yapılacak.

SELENİUM ATAKÖY - Aşçıoğlu
Ataköy'de yükselen projede 3 blok halinde loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 321 daireden oluşuyor. Tüm daireler yüksek tavan Selenium Ataköy’de tüm daireler yüksek tavanlı olarak inşa edilirken eliptik mimarisiyle çok daha işlevsel hale gelen cam kullanımı doğrultusunda daireler daha fazla ışık, daha geniş mekân algısı ve daha geniş manzara sunuyor. 

YAŞAM BEYLİKDÜZÜ - Makyol
Beylikdüzü'nde Makyol inşaat imzasıyla hayat bulan projede 464 konut ile 84 mağaza yer alıyor. Bölgedeki son arazi üzerinde yükselen projede KDV avantajının yanı sıra ödeme seçenekleri de dikkat çekiyor.

DENİZ İSTANBUL - Keleşoğlu
İstanbul'un "en büyük sahil kasabası" Denizistanbul'da 
4 bin 619 konut ve 300 tane villa var. 20 ila 25 bin arası kişinin yaşayacağı projede Kaliforniya tarzı yapılar bulunuyor.150 metrekarenin altındaki konutlarda yüzde 1 avantajı tüketici için büyük bir avantaj sağlıyor.

ATİYE RESİDENCE - 
HAS-DBN 
HAS - DBN Yatırım Ortaklığının istanbul'daki ilk butik projesi Atiye Residence, Kâğıthane'de yükseliyor. Kentsel dönüşüm odaklı konumlanan projede yüzde 1 KDV'nin yanı sıra lansman avantajı devam ediyor. Projede yer alan 102 metrekarelik 2+1 tipi dairelerin başlangıç fiyatı ise 550 bin lira olarak açıklandı.

KİPTAŞ-VADİTEPE
Kiptaş'ın Bahçeşehir göletine nazır inşa ettiği Vaditepe projesinde teslimlere sayılı günler kala son daireler için yüzde 1 KDV ve 24 ay sıfır faiz avantajı devam ediyor. Vaditepe'de yaklaşık 4 bin konut yer alırken proje 5 yıl içinde Bahçeşehir metrosuyla taçlandırılacak.

İHLASYAPI BİZİM EVLER 6
Avcılar -Ispartakule'de inşa edilen ve Mayıs ayında anahtar teslimlerin başlayacağı projedeki daire fiyatları minimum 461 bin lira olarak belirlendi. Yatırımcılar KDV avantajının yanı sıra 30 ay vade farksız ödeme imkânı sunuluyor.

KİLERGYO- REFERANS GÜNEŞLİ
Basın Ekspres lokasyonunda inşa edilen projede 270 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunurken, yatırımcılara 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

BEYAZ İNŞAAT BEYAZPARK TOPKAPI
İstanbul'un kalbi Topkapida ana arterlerin yanı başında 410 bin liradan başlayan cazip fiyatlarla satışta olan dönüşüm projesinde KDV avantajının yanı sıra firma bünyesinde 30 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor. Beyaz inşaat'ın Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hayata geçirdiği Beyazhane'de 117 daire bulunuyor.

SUR YAPI'NIN PROJELERİ AVANTAJ DOLU
SUR YAPI'NIN ticari projelerinin yanı sıra Mirage Rezidans (Basın Ekspres), ilkbahar 2. Etap (Sultanbeyli) ile Bursa MARKA Rezidans projelerinde kampanyalar devam ediyor. M, 2+1,3+1 ve 4+1 seçenekleriyle 342 lüks rezidans daire ve 60 mağazasryla Güneşli' de ayrıcalıklı bir yapıya sahip Mirage Rezidans ta geçerli olan kampanya kapsamında yüzde 5 indirim ve 48 ay vade farksız sabit taksit imkanı sunuluyor. Değişen kredi oranlarından etkilenmeden taksitleri ödeyebilecek olan tüketici ler, tamamı peşin veya peşin+banka kredili ödemelerde yüzde 5 kampanya indirimine ek olarak yüzde 10 indirim fırsatından yararlanabiliyor.

İLKBAHAR projesinin ikinci etabında ise 4 yatay blokta 152 daire yer alıyor. Sur Yapı ilkbahar 2. etaptan ev sahibi olmak isteyenlere kampanya kapsamında lansmana özel yüzde5 indirim sağlanıyor. Ayrıca tamamı peşin ve peşin + banka kredili ödemelerde ise ilave olarak yüzde 10 indirim fırsatı daha sunuluyor. Projede yüzde 50 peşinat 48 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği mevcut. Bursa'nın en değerli ilçelerinden Nilüfer'de yükselen Uludağ manzaralı MARKA Rezidans'da kampanya kapsamında 2+1 kapalı mutfaklı, ebeveyn banyolu, geniş 145 metrekare daireler için yüzde 10 kampanya indirimi ve 48 ay faizsiz taksitlendirme uygulanıyor. 

BEYAZ İNŞAAT BEYAZHANE
Teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanan Beyazhane projesinde Yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanıyor. Projede yüzde 25 peşinat ödedikten sonra kalan meblağı vade farksız 24 ayda ödeme imkânı sunuluyor.

HASANOĞLU İNŞAAT BANU EVLERİ
Bahçeşehir ve Ispartakule'de inşa ettiği lüks konut projeleri ile öne çıkan Hasanoğlu inşaat'ın 18 ayda inşa ettiği butik projesi Banu Evleri 2'de son 7 konut için kampanyalı satışlar devam ediyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla yüzde 40'ı peşin, 36 ay vade farksız ödeme seçeneğinin sunulduğu projede hayat bu yılın ikinci yarısında başlayacak.

İNANLAR - TERRACE MİX
Esenyurt'ta konumlanan Terrace Miks projesinde 437 daire, 508 home ofis bulunuyor. Son daireler hemen teslim avantajıyla 165 bin liradan sahiplerini bekliyor.

DUMANKAYA - Hİ FİT
Dumankaya inşaat'ın, Bahçeşehir'de 'beden, ruh ve zihin' sağlığına yönelik tasarladığı uygulamaları eşliğinde satışta olan Hİ- Fit projesindeki son 50 daire için başlatılan "Pas Geç" kampanyasında daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.

AĞAOĞLU - MASLAK 1453
Ağaoğlu inşaat tarafından inşa edilen Ağaoğlu Maslak 1453,24 bloklu bir proje. Maslakta konumlandırılan Ağaoğlu Maslak 1453, Fatih Ormanı'na komşu konumda yer alıyor. Arsa alanı 325 bin metrekare olan Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde 4 bin 789 konut bulunuyor, ilk teslimler ise bu yıl yapılacak.

GÜL YAPI - GÜL PARK YAŞAM
Beylikdüzü Carrefour AVM'nin bitişiğinde metrobüs durağına yürüme mesafesinde konumlanan Gül Park Yaşam'da anahtar teslimleri başladı. Bölgenin en yüksek primli konut.projesinde son daireler için yüzde 1 KDV avantajı ile faizsiz vadeli kampanya devam ediyor.

GÜL İNŞAAT, LİV YAPI VE KALEKENT
Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent Konut Projesinin ikinci etabı da yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Toplamda 100 bin metrekare alan üzerinde 250 milyon dolar yatırımla hayat bulan projede düşük KDV, ödeme seçenekleri ve yüksek prim avantajı devam ediyor.

SOYAK BAHÇEŞEHİR KONFORİA
Bahçeşehir'in kuzeyinde inşa edilecek 5 bin konutluk projenin ilk etabında fiyat ve KDV avantajı devam ediyor. 1+1,2+1,3+1,4+1 tipi daireler 189 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.

CİHAN İNŞAAT & EMLAK KONUT GYO-AVRUPARK
Bahçekent'te konumlanan Avrupark'ta, lansmanı aratmayan fırsatlara şimdi de "Biz Bize Ödeme Planı" kolaylığı eklendi. "Evinizi seçin, toplam tutarın yüzde 25'ini peşin ödeyin, kalanı için bütçenize uygun bir ödeme planını birlikte oluşturalım" mesajının verildiği projede dairelerin fiyatı 220 bin liradan başlıyor.

ORTADOĞU - MERKEZ ZEKERİYAKÖY
Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy Projesi'nde yüzde 1 KDV ve hemen teslim avantajıyla yeşile ve sakin bir hayata merhaba demek mümkün.

EGEYAPI GROUP PROJELERİ
EgeYapı Group, projelerine yüzde 1 KDV avantajıyla devam ediyor, hem yatırım hem de yaşamak için konut alacak olanlara daha da cazip hale getiriyor. EgeYapı Group'ta yüzde 1 KDV avantajının devam ettiği projeler; Batışehir, Pega Kartal ve iz Tower.


Yeni Akit Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181