Konya Meram Yenice'de Gençlik Merkezi’nin temeli 29 Mart'ta atılıyor!
Yaşanılabilir bir Meram için yatırım ve projelere hız verdiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda farklı mahallelerimize çok sayıda tesis kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz. Planladığımız gibi Meram’da 2017 yılı yatırım yılı olarak tarihe geçecek. Geçtiğimiz günlerde Altuncan Hatun Aile Yaşam Merkezi ile Loras Sosyal Tesisi’ni hizmete açtık. 29 Mart Çarşamba günü de Yenice Mahallemize kazandıracağımız ve gençlerimizin istifade edeceği Gençlik Merkezi’nin temelini atacağız. Temel atma törenine tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

1310 metrekare arsa alanı olan merkezin inşaat alanı ise 1500 metrekare. Gençlik Merkezi; derslikler, kütüphane, sohbet odası, çok amaçlı salonu ve diğer donanımlarıyla birlikte gençlerin fonksiyonel olarak kullanabilecekleri bir tesis olacak.

Meram Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181