Konya Seydişehir'de eski garaj ve konut ihalesi yapıldı!
Eski garaj ihalesini Seydişehirli bir firma olan Doğancı Yapı İnşaat ve Yapı San. Tic. LTD. ŞTİ kazandı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın seçim vaatleri arasında yer alan Eski Garaj Projesi hayata geçiriliyor.Seydişehir Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ihale  Doğancı Yapı İnşaat ve Yapı San. Tic. LTD. ŞTİ sahibi Ömer Doğan  tek firma olarak katıldı.

Seydişehir Dikilitaş'lı olan ve çalışmalarına Konya Merkezde devam eden Ömer Doğancının ilerleyen günlerde Seydişehir'e ofis kuracağı öğrenildi. İhalesi yapılan 7 bin 855 metrekarelik bir alanda başlayacak olan projede 40 adet işyeri, 72 adet 3+1 ve 20 adet 4+1 olmak üzere 92 adet konut ve otopark yer alacak. Halka açık kapalı ve açık otopark alanı ve umumi wc'nin yer alacağı çalışmada yeşil alan çevre düzenlemesi yapılarak kültürün, ticaretin ve hayatın iç içe olduğu bir proje olacak.

Her türlü ihtiyaca cevap verecek Eski Garaj Projesi'nin ihalesinin tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" Yüzde 40 kat karşılığı ve 175 Bin Lira bedelle ihalemizi yaptık.Gönlümüz bu ihaleyi Seydişehirli birinin almasından yanaydı. Ömer Bey bizden biri Seydişehir'e bağlı Dikilitaş mahallesinden ayrılarak Konya'ya yerleşmiş ve sayılı inşaat firmaları arasında olmayı başarmıştır. Her türlü ihtiyaca cevap verebilecek bir projeyi Seydişehir'e kazandırmış olmanın mutluluğunu Allah'ın izni ile Seydişehir halkıyla birlikte yaşayacağız.  Hem Seydişehirli hemşehrilerimize , hem de ihaleyi alan firmamıza hayırlı olsun" dedi.

İhale prosedürlerini tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Firma Sahibi Ömer Doğancı ve beraberindekiler Eski Garaj bölgesine geçerek çalışmaları başlayacak olan alanda incelemelerde bulundular.

Seydişehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181