Konya Karatay Kerimdede'de 1200 konut projesinin kura çekimi yapıldı!
Karatay Belediyesi; şehrin merkezinde Mevlana Türbesine yürüme mesafesinde 24. Toplu Konut Hamlesi olan 1200 konutluk Kerimdede Mahallesi toplu konut çalışmasını hayata geçiriyor. Daire kura çekimi Karatay Belediyesi Meclis Salonunda dün 09:00'da başlatıldı.

Arsa sahiplerinin daire kura çekiminde konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'm merkezinde yer alan Kerimdede Mahallesinin çöküntü alanı görüntüsünden kurtarılması, eski yapıların yerine modern ve daha yaşanabilir evler yapılması için çalışmaları başlattıklarını söyledi. Kerimler, Küçükkumköprü, Mengene, Sarıyakup Caddesi ile Hacı Ömerler ve Topraklık Cami Sokaklar arasında kalan 158.240 m2 alanda gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışması ile Karatay'ın daha güzel bir çehreye sahip olacağını belirten Başkan Hançerli; Hem seril eri m izin, Konya'nın merkezinde yer almasına rağmen bir çöküntü alanı görünümünde olan evlerden kurtulup; modern mimari ile inşa edilmiş evlerde ikamet etmeleri en büyük hedefimizdir."dedi. Başkan Hançerli Belediye olarak görevlerinin kooperatifi kurmakla bitmediğini belirterek; yeşil alan çalışmaları, yol düzenlemeleri ile çalışmaların sürekli devam edeceğini söyledi. İlerleyen tarihlerde üye kayıtlarının da başlayacağım belirten Başkan Hançerli, "Kentsel Dönüşümde Türkiye'ye Örnek Belediye" projemiz ile, Yaşanabilir ve Estetik Şehirler Proje Yarışmasında Jüri Özel Ödülüne layık görüldüklerini vurguladı. "Bütün hemşerilerimize toplu konut hamlelerimizde gösterdiği yoğun ilgi ve verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum, "diyen Başkan Hançerli, kentsel dönüşümün Konya'nın vitrini olan Karatay'ı yapılaşma alanında da daha büyük bir marka ilçe yapmak için çok önemli olduğunu belirtti. 

Konya Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mağdur Kooperatif Üyesi 6 yıl önce

Karatay Belediyesi 12 senede ev yapıyor.Arsa sahiplerine seçtikleri daireleri veriyor.Arsa sahiplerine kıyak geçiyor.Kuzey cephe 1 ve son katları
üyelere veriyor.Mağdur olmak isteyen Karatay Belediyesine!

Avatar
Nazli akkuş 6 yıl önce

Kurrada çekiliş olanların ismini nerden baka biliriz

Avatar
Osman arı 6 yıl önce

Osman arı

Avatar
Adem cüce 6 yıl önce

Cekilis sonuclarina nerden bakabiliriz

Avatar
Ayşegül 6 yıl önce

Çekiliş kuraların açıklandı ama göremiyoruz

Avatar
Zarar Etmiş Kooperatif Üyesi 6 yıl önce

Arkadaş Karatay Belediyesi Arsa Sahiplerine kıyak geçiyor.O sıra bekleyenlerin çoğu zararına satacak.Mehmet Hançerli çok ballı bir adam.Bu adam Başbakan bile olur.

Avatar
Bayram doğruer 6 yıl önce

Çekiliş sonuçlarını nasıl nerden öğreneceğim

Avatar
dondu göktaş 6 yıl önce

cekilisi nerden ogrenecem

banner182

banner181