Altınşehir Meram iletişim!
Konya Meram’da hayata geçirilen Altınşehir Meram projesi iletişim bilgileri belli oldu.

Lokasyonu ile dikkat çeken Altınşehir Meram projesi 2 etap olarak hayata geçiriliyor. 4,5+1 ve 5,5+1 daire seçenekleri bulunan Altınşehir Meram projesinde dairelerin büyüklükleri 224 metrekare ile 264 metrekare arasında değişiyor. Altınşehir Meram projesi daire büyüklüklerinin detayları şu şekilde;
- 4,5+1 daireler brüt 224, net 175 metrekare
- 5,5+1 daireler brüt 264, net 213 metrekare

32 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Altınşehir Meram projesi Tepekent Mimarlık imzasıyla 400 konuttan oluşuyor. Altınşehir Meram projesinde tenis kortu, mini futbol sahası, buz pateni, 24 saat güvenlik, fitness center, çocuklar için mini sinema, kapalı otopark, türk hamamı, bay - bayan yüzme havuzu, sauna, reaksiyon alanları, araç yıkama hizmeti, basketbol sahası, bisiklet yolları, koşu parkuru, kuru temizleme ve ütü hizmetleri, oyun alanları, sosyal aktiviteler için açık amfi, yeme-içme alanları bulunuyor.

Altınşehir Meram fiyat? Tıklayınız.

Altınşehir Meram teslim tarihi? Tıklayınız.

Altınşehir Meram iletişim!
Adres  Yenice Mah. İbrahim Sur Sok. Meram/Konya
Telefon: +90 332 201 00 29
Web: www.altinsehirmeram.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181