Komyapı'nın yeni projesi Göztepe Konutları!
Bera Holdingin inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı'nın yeni projesi Göztepe Konutları hızla yükseliyor. Sille'nin tarihi mekanlan ile iç içe ve şehrin eşsiz konutluk yeni bir yaşam alanı manzarasına hakim olan Göztepe Konutlan'nda birinci etap inşaat çalışmalarında artık sona yaklaşıldı. Toplam 474 daireden oluşan birinci etabın 2018'in ilk yansında tamamlanacağı açıklandı.

Göztepe Konutlan ilk etabının toplam 30 bin metrekarelik yeşil alanı ile inşa ediyor. Projenin birinci dikkat çektiğini belirten Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, projenin yeni çevre yoluna yakınlığıyla da ön plana çıktığını kaydetti. Seher, bölgenin Konya'nın yeni cazibe merkezi olacağını ifade etti. Konyalıların büyük ilgi gösterdiği ve etabı tamamlanmak üzere. Satışlann sürdüğü 474 dairelik Göztepe Konutları birinci etabında "son 50 daire" sahiplerini bekliyor.

Rasyonel Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Goztepe site sakini 3 yıl önce

Komyapınin yeni projesi ne zaman başlayacak göztepe konutları yanindaki alana diye duyum.aldik öyleyse temelden satışa ne zaman sunulacak, birde oradaki avm ne zaman satışı gerçekleşecek? bilgilerinize....

banner182

banner181