Konya Kanyon Park'ta vade farksız 60 ay taksit imkanı!
İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, Konya Yazır Mahallesi’nin en zengin yaşam seçeneğine sahip konut projesi olan Kanyon Park’ta ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Peşin alımlarda 260 bin TL’den başlayan fiyatların olduğu projede ayrıca sınırlı sayıda dairede geçerli olan vade farksız 60 ay taksit imkânı da bulunuyor.

Seha Yapı’nın, Konya Yazır’da hayata geçirdiği Kanyon Park projesi; huzurlu, güvenli ve kaliteli yaşam imkanlarıyla ailelerin ihtiyaçlarına cevap verirken yeni kampanyasıyla da ciddi yatırım ve yaşam fırsatı sunuyor. Kanyon Park projesi, 3+1, 4+1, 4+2, 5+2 ve 6+2 gibi zengin yaşam seçeneklerine sahip konut, ticari üniteler ve sosyal yaşam alanlarıyla ev sahibi olmak isteyenleri kazançlı bir yatırıma, keyifli bir yaşama davet ediyor.

Ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanya kapsamında Kanyon Park’taki peşin alımlarda 260 bin TL’den başlayan fiyat avantajlarıyla birlikte vade farksız 60 ay taksit olanakları da bulunuyor. Toplamda 26.200 m² alan üzerinde hayat bulacak Kanyon Park projesinde 14 farklı tipte toplam 98 konut yer alıyor.

Huzurlu aile yaşantısı ve cazip yatırım fırsatı Kanyon Park’ta bir arada
İçerisinde barındırdığı sosyal tesis, ticari alan ve konutlar ile karma yaşam projesi olma özelliği taşıyan Kanyon Park bu anlamda bulunduğu lokasyonda farklılık yaratıyor. Çocukların ve konut sahiplerinin güvenliğinin üst düzeyde düşünüldüğü proje ayrıca toplam 6,700 m²’lik bir yeşil ve gri alana sahip. Ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarının düşünüldüğü Kanyon Park’ta sağlıklı bir yaşam için fitness ve plates salonu ile birlikte bay bayan sauna ve masaj odası gibi donatılar da bulunuyor. Sunduğu tüm bu imkanlarla huzurlu bir aile yaşantısı vaat eden Kanyon Park, düzenlenen kampanya ile birlikte cazip bir yatırım fırsatı olarak da öne çıkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181