Terra's Konutları ne zaman teslim?
2 bloktan oluşan Terra's Konutları'nın teslim tarihi Ekim 2018 olarak planlanıyor. Konya'nın yeni projeleri arasında bulunan Terra's Konutları'nda çalışma odası, giyinme odası, depo ve kiler alanları, çocuk oyun adası, süs havuzu ve kapalı otopark bulunuyor.

Esbey Mimarlık imzası taşıyan Terra's Konutları 150 konut ve 20 dükkandan oluşuyor. Karma konsepte sahip olan Terra's Konutları 9 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Bloklarının en üst katında teras alanları planlandığı Terra's Konutları​'nda 6 bin metrekarelik peyzaj alanı tasarlandı. 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Terra's Konutları​'nda 3+1 daireler 160 metrekare, 4+1 daireler 203 metrekare, 5+1 daireler 238 metrekare büyüklüğe sahip.

Terra's Konutları nerede? Tıklayınız.

Terra's Konutları fiyat bilgisi? Tıklayınız.


Terra's Konutları teslim tarihi? Tıklayınız.

Terra's Konutları iletişim!

Adres: Şeker Mahallesi, Dolma Sk. 42080 Selçuklu/Konya

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181