Terra's Konutları nerede? İşte lokasyonu...
Karma konsept ile yükselen Terra's Konutları Konya Selçuklu'da inşa ediliyor. Esbey Mimarlık imzası taşıyan Terra's Konutları Başkent Hastanesi'ne 1300 metre, Adese AVM'ye 1900 metre, Kule Site AVM'ye 1950 metre, Makro Market'e 2 kilometre, Alaaddin Tepesi'ne 3 kilometre, Medline Hastanesi'ne 3,5 kilometre mesafede konumlanıyor.

3+1 daireler 160 metrekare, 4+1 daireler 203 metrekare, 5+1 daireler 238 metrekare büyüklüğe sahip olan Terra's Konutları'nda 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri planlandı.

6 bin metrekarelik peyzaj alanının tasarlandığı Terra's Konutları 150 konut ve 20 dükkandan oluşuyor. Bloklarının en üst katında teras alanları planlanan Terra's Konutları​ ​9 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Konya'nın yeni projeleri arasında bulunan Terra's Konutları'nda çalışma odası, giyinme odası, depo ve kiler alanları, çocuk oyun adası, süs havuzu ve kapalı otopark yer alıyor.

Terra's Konutları fiyat bilgisi? Tıklayınız.

Terra's Konutları teslim tarihi? Tıklayınız.

Terra's Konutları iletişim!

Adres: Şeker Mahallesi, Dolma Sk. 42080 Selçuklu/Konya

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181