Terra's Konutları satılık!
2 bloktan oluşan Terra's Konutları​'nın satılık daireleri konut alıcılarına sunuluyor. ​9 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Terra's Konutları'nın yaşam alanları arasında; çalışma odası, giyinme odası, depo ve kiler alanları, çocuk oyun adası, süs havuzu ve kapalı otopark yer alıyor.

Karma konsept ile inşa edilen Terra's Konutları'nda 3+1 daireler 160 metrekare, 4+1 daireler 203 metrekare, 5+1 daireler 238 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Bloklarının en üst katında teras alanları tasarlanan Terra's Konutları'nda 6 bin metrekare peyzaj alanı bulunuyor.

Esbey Mimarlık imzası taşıyan Terra's Konutları'nda 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri planlandı. Konya'nın yeni projeleri arasında yerini alan Terra's Konutları toplam 150 konut ve 20 dükkandan oluşuyor.

Terra's Konutları nerede? Tıklayınız.

Terra's Konutları fiyat bilgisi? Tıklayınız.

Terra's Konutları teslim tarihi? Tıklayınız.

Terra's Konutları iletişim!

Adres: Şeker Mahallesi, Dolma Sk. 42080 Selçuklu/Konya

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181