Zermeram Konya daire fiyatları!
Seha Yapı imzası ile hayata geçirilen Zermeram Konya projesinde 2+1 daireler 236 bin TL'den, 3+1 daireler 280 bin TL'den ve 4+1 daireler 342 bin TL'den başlıyor.

1077 konut, 9 yalı, 14 set altı dubleksi ve 35 villa bulunduğu Zermeram Konya projesi 100 bloktan oluşuyor. 2+1’den 6,5+1’e kadar daire tiplerinin bulunduğu proje ​244 bin 60 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Geniş sosyal donatı alanlarına sahip olan Zermeram Konya projesinde etkinlik meydanı, AVM, spor alanları, meyve bahçeleri, biyolojik göletler, mini golf sahası, tema bahçeleri, çocuk oyun alanları, açık-kapalı otopark, amfi tiyatro ve yazlık sinema, seyir terası, uçurtma terası, bisiklet yolu, evcil hayvan parkuru, tırmanma duvarı, dev satranç alanı, kaykay pisti, mini golf, çılgın nehir, açık hava spor aletleri,su ve ışık oyunları, dinlenme alanları, su üzeri amfi tiyatro, playstation, bowling, bilardo masa tenisi gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor.

Zermeram Konya teslim tarihi?

Zermeram Konya iletişim!
Adres: Musalla Bağları Mahallesi Kule Caddesi Kule Plaza  Kat : 33 No: 56  Selçuklu/KONYA
Telefon: 444 73 42
Web: www.zermeram.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181