Ereğlilere 3. TOKİ evleri müjdesi!
Ereğlililerin merakla beklediği 3. TOKİ evleri için müjde Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'den geldi. Toros Mahallesinde hiç evi olmayan ve emeklilerin yararlanacağı 334 konutluk TOKI Projesi'nin ihalesi 14 Kasım 2017'de yapılacak.

Başkan Özgüven: "Ereğli'mize 3. TOKİ yapımı için işlemler tamamlandı. 14 Kasım 2017'de ihaleye çıkacak proje şimdiden şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Göreve geldiğimizden beri belirttiğimiz vaatleri bir bir gerçeğe dönüştürmenin mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz. İlçemizin gelişimi ile ilgili önemli projeleri hayata geçiriyoruz. 334 ailemize umut olacak TOKİ evleri projesi ile de önemli bir hizmet daha gerçeğe dönüşecek. Şehrimize yapılacak olan 3. TOKİ Evleri'nden hiç evi olmayan ve emekli vatandaşlarımız yararlanacak. Bu projede emeği olan başta Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Sorgun Bey ve Milletvekilimiz Halil Etyemez Bey olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi.

Ereğli Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181