Konya Hadim'de TOKİ konutları 2 ay sonra teslim edilecek!
Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, TOKİ işbirliğiyle yapılan 171 adet konutun iki ay içerisinde tamamlanarak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Konutların yerel mimari tarzında yapıldığını ifade eden Başkan Hadimioğlu, şunları kaydetti:

"İlçenin konuk sıkıntısını gidermek için kentin en işlek caddesinde 17 dükkân ve 21 daireli bir konut inşa ederek ihtiyaç sahiplerine kiraya verdik. Hemen ardından TOKİ'yle yaptığımız girişim ve işbirliğiyle 171 adet konut ve bir adet büfenin yapımına başladık. Hastane, okul, park, halı saha, kütüphane ve ana yola yakın mesafede inşa ettiğimiz konutların çevre düzenlemesi, ışıklandırma ve çocuk parkı da yapılarak sona gelindi. Konutları iki ay içerisinde sahiplerine vereceğiz. Konutlar şimdiden ilçemize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Milliyet Konya Gazetesi


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181