TOKİ Konya Beyşehir konutlarına yoğun ilgi!
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'de toplu konut projelerine dış mahallelerden gelen taleplerin giderek arttığını söyledi. Özaltun, TOKİ Başkanlığı tarafından 99 konutun inşa edildiği Huğlu Mahallesindeki toplu konut alanında incelemelerde bulundu. Özaltun, burada yaptığı açıklamada, ilçenin son dönemde toplu konut yapımında önemli bir hamlenin içerisine girdiğini söyledi.

Beyşehir ilçe merkezinde 2.etap toplu konutlar yükselmeye devam ederken, ilçeye bağlı bazı dış mahallelerden de toplu konuta yönelik taleplerin gelmeye başladığını belirten Özaltun, "Bu çerçevede dış mahallelerimizden Huğlu'daTOKİ Başkanlığı marifetiyle başlatılan toplu konut çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Huğlu'da ilkbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte inşaat çalışmaları yeniden başlarken, konutlar yükselmeye devam ediyor. Son olarak Bayındır Mahallemizden de Tarım Köy Projesi kapsamında toplu konut talebi geldi. Bayındır Mahalle Muhtarlığımız, yerleşim merkezinde yapılmasını istediği 186 konuta ilişkin olarak topladığı ön taleplerle birlikte Beyşehir Belediyesi'ne resmi müracaatını yaptı. Belediye olarak, bu talebe yönelik olarak TOKİ Başkanlığımıza en kısa zamanda başvurumuzu yapacağız" diye konuştu.

Anadolu Telgraf Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181