TOKİ Konya Ilgın'da 209 konut 27 Ocak'ta satışta!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 209 adet konut 27 Ocak tarihinde ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır.

Konya Ilgın Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Konya Ilgın Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 27 Ocak - 30 Haziran 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecektir.

Konut seçimini yapan alıcılar %10 peşinatı ilgili banka şubelerine yatırarak 180 ay vadeli olarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklardır.



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Havvana kusak 6 yıl önce

Benin evim varyeni tokide 3oda bir salon k bes no 11 daire kat 7 gunese karsi 30milyar

banner182

banner181