TOKİ Konya Meram emekli konutlarında 198 daire için başvurular 10 Nisan'da başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Konya Meram Emekliler Özel 509 Adet Konut Projesi kapsamın yer alan 198 adet konutun başvuruları 10 Nisan 2017'de başlıyor.

TOKİ Konya Meram emekli konutlarında 198 daire için başvuruları 28 Nisan 2017 tarihine kadar T.Halk Bankası A.Ş.’nin Konya İli Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI:
1. T.C. vatandaşı olması,
2. Konya il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,
3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,
4. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200-TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dâhil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200-TL olması gerekmektedir.)
5. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

BAŞVURU İŞLEMLERİ :
Başvuru sahipleri;
1. Başvuru Formu, T.Halk Bankası A.Ş. Konya İli Şubelerinden 2 nüsha olarak temin edilecektir.
2. Aşağıda yer alan belgeler ve Başvuru Formu ile birlikte 10 - 28 Nisan 2017 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş. Konya İli şubelerine başvurulacaktır. Başvuru Formları Banka tarafından numaralandırılarak başvuruda istenilen evraklarla teslim alınacak ve 1 nüsha da başvuru sahibine geri verilecektir.
3. Başvuru işlemleri sırasında adaylardan 1.000-TL başvuru bedeli alınacaktır.
4. Kimlik tespiti için Nüfus Cüzdanı ibraz etmek şartı aranacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır.

Başvuruların kabul edileceği yer: T.Halk Bankası A.Ş. Konya İli şubeleri

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BİLGİ VE BELGELER :
Başvuru sahipleri;
1. Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
2. Emekli Vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan emekli kimlik belgesi veya emekli olduğunu gösteren “Belge” Başvuru Formu ile birlikte eksiksiz olarak Bankaya teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir. 3. Vefat eden Emekli eşinin başvurusu da kabul edilecektir.  

TOKİ Konya Meram emekli konutları satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181