TOKİ Konya Meram Gödene'de 604 konutun başvuruları 3 Nisan'da başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Konya Meram Gödene Projesi kapsamında inşa edilen 604 konutun başvuruları 3 Nisan 2017'de başlıyor.

TOKİ Konya Meram Gödene konutlarının başvuruları başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 28 Nisan 2017 tarihine kadar kabul edilecektir.

Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Emekli Sandığından Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az %40 Engelli Vatandaşların başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul edilecektir.

"%40 Engelli Vatandaşlara” belirtilen konut sayısının %5’i kadar ( 2+1 nitelikli konutlar için 24 adet, 3+1 nitelikli konutlar için ise 7 adet olmak üzere toplam 31 adet ) kontenjan ayrılacak ve kura ile hak sahipleri belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır

TOKİ Konya Meram Gödene konutları satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Konya Meram Gödene konutları daire fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Meram Gödene konutları daire fiyatları için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181