TOKİ Kütahya'da 210 daire inşa edecek!
20 dönüm hazine arazisinde Osmanlı mimarisi tarzından yapılacak konutların 185 adet 2+1 ve 25 adet 3+1 seklinde planlandığı belirtilirken bir büfe ve birde cami yapılacak çevre düzenlemeleri, park bahçe çalışmaları da proje dahilinde gerçekleştirilecek.

Emet belediye başkanı Mustafa Koca ilçemize yapılacak konutlar için resmi prosedürün işlediğini beyanla şunları söyledi;"Osmanlı mimarisinde yapılacak konutlarımızın vaziyet planlan çıktı. Estetik bir görünüm amaçlı konutlanmızda 85 'er m2 lik 185 adet 2+1,110 m2 Tik 25 adet 3+1 konut yapılacak. Bunun yanınd bir üfe ve bir camininde yapılacağı konutlanmızda sayının artırılması için görüşmelerimiz devam ediyor.Hazine arazisi üzerinde yapılacak konutlanmızda 2+1 dairelerin 400 ila 450 TL,3+ 1 dairelerin ise 800 ila 850 TL arasından taksitlendirilmesi öngörülüyor.Konut artırma telpelrimizin ardından ön müracatlar süreci başlayıp,peşinat ve taksitler ortaya çıkacak."dedi.

Başkan Koca; "Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda 4.TOKİ  konut yapımlanmız için çalışmalanmız devam ediyor.Hükümetimizin dar gelirli vatandaşlanmızı ev sahibi yapma adına projelerinde ilçe halkımızında yararlanabilmesi için belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Amacımız bu projemizden gerçek anlamda konut ihtiyacı olan vatandaşlanmızın yararlanmasını sağlamak .1300 kadar vatandaşımız konut için ön başvuru ypamıştı.Şimdi biz 210 daire sayısının artınlması için girişimlerde bulunuyoruz."dedi. 

Yeni Kütahya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181