TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap Konutları'nın detayları!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Gediz Belediyesi işbirliği ile Kütahya'nın Gediz ilçesi Salur ve Ergenekon Mahalleri'nde TOKİ Konutlarının 4. Etap inşa edilecek. TOKİ ve Gediz Belediyesi'nin 4.sünü gerçekleştirdiği konutların hak sahipleri 7 Mart 2016 tarihinde belirlendi. 31 Mayıs 2016 tarihinde ihalesi yapılan projede toplam 357 konut bulunuyor.

Zemin üstüne 4 ve 5 katlı olarak inşa edilecek olan projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. 4. Etap Konutları'nın 258'i 2+1 olarak tasarlanırken 95'i de 3+1 olarak tasarlanmış durumda. 

Gediz Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile tamamlanan 208 konutluk 1. Etap projesinin ardından, 280 konutluk 2. Etabında yüzde 98'i tamamlanmış durumda.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181