TOKİ Kütahya Gediz 4. etap kurası 18 Ekimde çekilecek!
Gediz Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen 4. Etap 3+1 ve 2+1 konutların ”Konut Hak Sahipliği Belirleme” kura çekimleri 18 Ekim 2017 Çarşamba günü Saat 17.00 de Gediz Kültür Merkezinde yapılacaktır.

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu “Belediyemiz ve TOKİ işbirliği ile ilçemiz Salur ve Ergenekon Mahallelerinde yapımı tamamlanan 357 konuttan oluşan 4. etap konutlar için, hak sahiplerinin konut belirleme kurası için tarih belirlendi. 18 Ekim 2017 Çarşamba günü Saat 17.00 de Gediz Kültür Merkezinde noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır.

Gediz'de artan nüfusla birlikte konut ihtiyacının da sürekli arttığını; Gediz'in dışarıdan göç alan bir ilçe olduğuna vurgu yapan Başkan Saraoğlu, ilçedeki konut ihtiyacının kapatılması için Gediz Belediyesi olarak bir takım çalışmalar yaptıklarını, konut ihtiyacının kapatmanın yolunun toplu konutlar üretmekten geçtiğini ve her geçen gün sanayisiyle, ekonomisiyle, turizmiyle, eğitim ve sosyal alanlarıyla hızla büyümeye devam eden Gediz; yaptığımız ve yapacağımız yatırımlarımlar ile daha büyük bir ekonomi, daha nitelikli bir sosyal yaşam ve marka şehir olma yolunda hızla büyümeye devam edecektir.

4. etap konutların kura çekimi ile hak sahiplerinin konutları belirlenecektir. Belirtilen günde müracaatta bulunan hak sahiplerinin kura çekimine katılmaları önemlidir” dedi. Başkan Saraoğlu ayrıca ev sahibi olan konut sahiplerine yeni evlerinde güle güle oturmaları temennisinde bulundu.

Gediz Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181