TOKİ Kütahya Gediz kura sonucu!
Gediz Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde Ergenekon ve Salur mahallelerinde inşa edilen 357 (+3KD) konutun hak sahiplerinin oturacağı dairelerin belirlenmesi için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Gediz Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kura çekimine Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, İl Genel Meclisi Üyesi Hayri Öztürk, İl Genel Meclisi Üyeleri, AK Parti Gediz İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından bir konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Malumunuz Gediz’de 4 etap Toplu Konut İdaresi ve Gediz Belediyesi ile birlikte yaptığı projeler gerçekleştirildi. 2004 yılında yerel yönetimin birinci döneminde ilk yaptığımız icraatlardan birisi 1. Etap toplu konutlarıdır. Toplu konutun birinci etabı 208 konut, ikinci etap toplu konutta 280 konut + sağlık ocağı, iş merkezi ve 32 derslikli okul, üçüncü etap toplu konut projesinde 198 konut, iş merkezi ve 16 derslikli bir okul inşaa edildi. Bugün ise hak sahiplerinin oturacağı daireleri belirleyeceğimiz 4. Etap 357 konutun yapımı tamamlanmıştır. İlçemiz, Gediz Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliği ile yapılan 1041 adet konuta kavuşmuştur.

4.etap konut sürecinde konut sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımız bugün kendi evlerini çekilen kura ile öğrenebilecektir. Hepinizin yeni evleri hayırlı uğurlu olsun. İlçemiz gerçekleştirilen yatırımlar ile giderek büyümektedir. Bu büyüme doğal olarak konut açığına sebebiyet vermektedir. Bugün gururla söyleyebiliyoruz ki icraat olarak AK Parti Hükümetinin sizlere sunduğu çok büyük bir imkândır. İnşallah 5. Etap Toplu Konutlarda tekrar görüşmek dileğiyle” temennisinde bulundu. Konuşmasının ardından ilk kurayı çeken Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, ev sahibi olma heyecanı yaşayan 357 kişiden birisi olan Ramazan Karataş’ın konutunu belirleyerek kendisini kutladı.

2+1 TOKİ Konut belirleme kura sonuçları için tıklayınız.
3+1 TOKİ Konut belirleme kura sonuçları için tıklayınız.

Gediz Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181