TOKİ Kütahya Tavşanlı'da sözleşmeler 13 Şubat'ta imzalanmaya başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kütahya - Tavşanlı Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında  yer alan konutlar için yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri, ilan edilen program doğrultusunda, 13 Şubat 2017 tarihinde başlayacak.

TOKİ Kütahya Tavşanlı konutları 23 Şubat'ta son bulacak sözleşme imzalama işlemleri sırasında aşağıda yer alan belgeleri getirmeleri gerekmektedir.
1. İl/ilçe Nüfus Müdürlüğünden onaylı vukuatlı nüfus kaydı ve adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan ve son 1 (bir) yıldır Kütahya il sınırları içerisinde ikamet ettiğini kanıtlayacak belgeyi; (Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç ) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.) (İl nüfusuna kayıtlı olanların kimlik ibraz etmeleri yeterlidir.)
2. Hane halkı gelirinin en fazla net 3.200 olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,
3. Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinden çalışan varsa kendisinin ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)
- Başvuru sahibi veya eşinden herhangi biri çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri,
- Başvuru sahibi emekli ise, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan maaş dökümü veya emekli maaşının yatırıldığı banka hesap ekstresi.

Gerekli görüldüğünde ek belge istenebilecektir
Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri, kredilerinin T. Halk Bankası A.Ş. Tavşanlı Şubesine aktarımı yapıldıktan sonra sözleşme imzalama işlemlerini gerçekleştireceklerdir.
1. kategoride, Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmayacak olanlar,
2. kategori engelli vatandaşlar ile
3. 3. kategori olan Emekli Vatandaşlardan ve
4. kategoride belirlenen diğer asil hak sahipleri, Sözleşme İmzalama işlemlerini 13 Şubat 2017 – 23 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştirecektir. Hak sahipleri Bankada şerefiyeli konut bedeli üzerinden T. Halk Bankası A.Ş. Tavşanlı Şubesinde Sözleşme imzalayacak ve ayrıca peşinatı yatıracaklardır. Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için yedek hak sahipleri kura sıralamasına göre 27-28 Şubat 2017 tarihleri arasında işlemlerini yapacaklardır.

TOKİ Kütahya Tavşanlı konutları detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181