Malatya Akçadağ'da 3 metrelik yol genişletilerek 10 metre olacak!
Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ’da yol mesaisini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kırsal mahallelerin en büyük problemi olan dar yolları genişletip, standartlara uygun hale getiren Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. İki aracın yana yana geçemediği yollar genişletme çalışmaları sonunda daha güvenli hale geliyor.
 
Akçadağ ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan Harunuşağı, Dutlu, Bekiruşağı, Çevirme grup yolunda yol genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi mevcut 3 metre genişliğindeki grup yolunu 10 metre genişliğine çıkarıyor. Keskin virajların daha geniş tutulduğu yolda genişletme çalışmalarının devamında altyapı, stabilize ve asfaltlama çalışmaları yapılacak.
 
Hizmet almanın mutluluğunu yaşıyoruz
Yapılan genişletme çalışmalarını değerlendiren bölge halkı, dağlık kesimlerde en büyük ihtiyaçlarının yol olduğunu, bu sorunlarının da Büyükşehir Belediyesi tarafından çözülmeye başlandığını söylediler.
 
Vatandaşlar, “Yıllardır beklediğimiz, hatta umudumuzu yitirdiğimiz hizmetleri almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Grup yolumuzda 2 araç karşılıklı gidemezdi. Kış aylarında karın yağmasıyla birlikte problem daha da büyük hale gelirdi. Büyükşehir Belediyemiz sorunlarımıza duyarsız kalmadı ve genişletme çalışmalarına başladı. Bittiğinde güzel bir yolun ortaya çıkacağından eminiz. Yolumuzun yapılmasına öncülük eden başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181