Malatya Akçadağ'da yol çalışmaları bitti!
Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesine bağlı Ören ve Bölüklü mahallerinin yollarını asfaltladı. Yol yatırım ve hizmetlerine hızlı bir şekilde devam eden Büyükşehir Belediyesi Ören mahallesinde8 kilometre,Bölüklü Mahallesinde ise 4.5 kilometrelik sıcak asfalt serimi yaptı. Ören mahalle içi yolları baştan aşağı yenilenirken, Bölüklü mahalle içinde1.5 kilometregrup yolunda ise 3 kilometrelik asfalt serimi yapıldı. Bu çalışmalar sayesinde mahallelerin ulaşım sorunu da çözüldü.
 
Büyükşehir, yollarımızı yaptı 
Büyükşehir Belediyesi’nin Ören Mahallesi’ndeki yol sorunlarını çözdüğünü belirten Ören Mahalle Muhtarı Birol Çirkin, “Mahalle içi yollarımızın durumu kötüydü. Bir yenilenmeye ihtiyaç vardı. Büyükşehir Belediyemiz mahallemizin tüm yollarını yaptı. Toz, çamur ve pislik gitti. Mahallemiz güzel bir görünüme kavuştu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” dedi.
 
Ören mahallesine yapılan yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Ören Mahalle halkı da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Bölüklü Mahalle halkı da yollarının pırıl pırıl olduğunu belirterek, emeği geçen herkese şükranlarını sunduklarını ifade ettiler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181