Malatya Akçadağ Doğanlar Mahallesi'nde altyapı çalışmaları bitiyor!
Doğanlar mahallesinin ulaşım problemlerinin tamamına yakınını ortadan kaldıran Büyükşehir Belediyesi, mahallede toplam 7 kilometrelik asfalt çalışması yaptı. Söz konusu mahallede kalan bazı yerlerin ise altyapı çalışmaları yapıldıktan sonra asfaltlanacağı kaydedildi.
 
Yapılan asfalt çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler. Doğanlar’ın bütün sokaklarının asfaltlandığını ifade eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyemiz uzun zamandır yolumuzda çalışıyordu. Yollarımız pırıl pırıl oldu. Toz, çamur yok.  Bayramda gelen misafirlerimiz yolda çok memnun kaldılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
 
Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçesinde daha önce ilçe merkezinde bazı caddeler ile Ören ve Bölüklü mahallelerinde toplam 16 kilometrelik asfalt çalışması yapmıştı. Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarının tamamlandığı yine birçok mahallede de asfalt çalışması yapacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181