Malatya Bağdat Caddesi'nde altyapı çalışmaları bitti!
Malatya Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ilçesine bağlı Kaldırım mahallesinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Sıcakların arttığı bugünde Malatya’nın her noktasında hizmetlerini yoğun bir şekilde  sürdüren Büyükşehir Belediyesi aciliyetle yapılması gereken yolları bir bir yapmaya devam ediyor.
 
Orduzu mevkiinde Kaldırım, Karatepe ve Karaköy’ün ulaşımını sağlayan Bağdat Caddesi asfaltlandı.2.6 kilometreuzunluğundaki yol sıcak asfalt ile kaplandı. Geçtiğimiz yıl bölgede MASKİ tarafından yapılan altyapı çalışmalarından sonra yıpranan yolların yapımına hız veren Büyükşehir Belediyesi bölgenin ulaşımı yükünü çeken Bağdat Caddesini asfaltlayarak ulaşıma açtı.
 
Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Kayısı hasadının başladığı bugünlerde insanlar bahçelerinde daha çok vakit geçiriyor. Yol bu nedenle çok sık kullanılıyordu. Toz ve toprak bizleri baya bunaltmıştı. Birkaç günlük çalışmayla yol pırıl pırıl bir hale geldi. Toz-toprak ortadan kalktı. Şimdi camlarımızı rahatça açabiliriz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dediler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181