Malatya Kale'de 4 mahallenin altyapı çalışmaları tamamlandı!
Malatya’nın bütün ilçelerinde yatırım ve hizmetlerine yoğun bir şekilde devam eden Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesine bağlı Düztarla, Güneyce, Abuşoğlu ve Gülen mahallelerinin yol problemlerini çözdü.
 
Düztarla mahallesinde1.5 kilometre, Güneyce ve Abuşoğlu mahallerinde 2.5 kilometre,Gülen Köyde ise 3 kilometrelik sıcak asfalt serimi yapıldı. Aynı zamanda Doğanyol ilçesine bağlanan 35 kilometrelik Gülenköy grup yolunda da asfalt bakım-onarım çalışmaları yapıldı.
 
Yapılan yol çalışmalarını değerlendiren Abuşoğlu mahalle Muhtarı Mehmet Karaca, Düztarla, Güneyce ve Abuşoğlu mahallerinin bir birine komşu olduğunu ve Kale ilçe merkezine çok yakın olduğunu belirterek, yol sorunlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüldüğünü söyledi.

Başkan Çakır bizi büyük bir sıkıntıdan kurtardı 
Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Muhtar Karaca, “8 yıldır yollarımız bakımsızdı. Acil asfalt ihtiyacımız vardı. Bir yerden bir yere gitmek özellikle kış aylarında çok zor oluyordu. Araçlarımız mahvoluyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve ekibi bizi büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Mahallelerine yapılan yol hizmetlerinden son derece memnun olduklarını ve uzun zamandır ilk defa camları açık bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri de Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181