Malatya'nın 5 sokağında altyapı çalışmaları başladı!
Yol çalışmalarını mevsim şartları itibariyle artıran Büyükşehir Belediyesi ilçeler sürdürdüğü çalışmalarına kent merkezinde de devam ediyor. Beydağı Mahallesinde bulunan ve kentsel dönüşüm evlerinin ulaşımını sağlayan Gümüş Caddesi boydan boya asfaltladı. Yaklaşık 1 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasında 1035 ton asfalt malzemesi kullanıldı.
 
Kent merkezinde MASKİ ve diğer kurumlar tarafından yapılan altyapı çalışmaları sonrası yolları standartlara uygun hale getirmek için üstyapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, Turgut Özal Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Fenike, Emdam, Burç, Halide ve Dua sokak’ı asfaltlayarak yolları kullanıma açtı. 1.5 kilometrelik çalışmada 1205 ton asfalt kullanıldı.
 
Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren bölge halkı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkü ettiler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181