TOKİ'den Malatya Yazıhan'a konut projesi!
Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yazıhan ilçesine TOKİ tarafından konut yapılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Beraberinde Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler ile birlikte Yazıhan ilçesine giden Çalık ziyaretlerde bulundu. Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu'nu ziyaret ederek, yeni kaymakamlık binasında incelemelerde de bulunan Çalık, "Hükümet Konağını Yazıhan'a kazandırmayı canı gönülden istedik. 2016 sonunda Yazıhan Hükümet Konağı bitmiş olacak. TOKİ ile çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Yazıhan'a toplu konutu kazandıracağız. Yazıhan'da hizmet edebilecek hastaneyi de düzenlemeyi istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu'nu ziyaret ederek, yeni kaymakamlık binasında incelemelerde de bulunan Çalık, "Hükümet Konağını Yazıhan'a kazandırmayı canı gönülden istedik. 2016 sonunda Yazman Hükümet Konağı bitmiş olacak. TOKİ ile çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Yazıhan'a toplu konutu kazandıracağız. Yazıhan'da hizmet edebilecek hastaneyi de düzenlemeyi istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'ü de ziyaret eden Çalık, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öztürk, ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi vererek, "Boztepe Barajımız Yazıhan için olmazsa olmazımız. Sizlerinde yakinen takip ettiğinizi biliyoruz. Şuanda boru döşemeleri yüzde 60 seviyesinde. DSİ Şube Müdürümüz ile görüştük, İnşallah 2017 yılı sulama dönemine kavuşur diye ümit ediyoruz. Yine Ansır Barajımız ile ilgili olarak 2017 yılı için planlama yapıldığı bilgisi bize verildi." dedi. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, Büyükşehir ile birlikte ilçelere önemli yatırımların uyum içerisinde gelmeye başladığını ifade ederek, "Hizmet etmek için buradayız." dedi. Çalık, Belediye ziyaretinde de TOKİ projesi hakkında bilgi vererek şunları belirtti: "TOKİ Yazıhan ile buluşacak. Bu konuda arazi tahsisi yapıldı. Talepler toplanıp, İnşallah en kısa sürede Yazıhan'ı TOKİ ile buluşturacağız."

Yeni Malatya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181