Başkan Ergün, Manisa Öğretmenevi Kavşağı çalışmalarını yerinde inceledi!
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Ergün, Manisa’nın can damarlarından biri olan Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi Projesinin Kasım ayında biteceğini açıkladı.

Şehir içi ulaşımda trafik sıkıntısını gidermek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başlanan Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi projesinde yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran, Mahmut Bilgen, Burak Aslay ve Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. Başkan Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Manisa İçin Çok Önemli Bir Proje
Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi projesinin Manisa için çok büyük önem teşkil ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “ Burası Manisa’nın can damarlarından bir tanesidir.  Manisa’nın hem giriş hem çıkış noktası. İlk etapta burasının projelerini yaptık, ihalelerinin tamamlanmasıyla birlikte de geçtiğimiz aylarda yapım çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık. Projenin 180 iş gününde tamamlanması hedeflendi. Hedeflenen iş takviminde de geri kalmış değiliz. Yüklenici firma yetkilimizden de aldığım bilgiler doğrultusunda Kasım ayı başında tamamlayarak, hizmete açmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımız Manisa’ya hem giriş hem çıkışlarda trafik ışıkları engeline takılmadan ulaşım sağlayacaklar” dedi.

Vatandaşlarımız Memnun Olacak
Projenin yapım çalışmalarına başlandığında bazı tepkiler aldıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi Projesinin yapımına başlandığında tepkiler aldık. Biraz sabır gerekiyor. Teknik konuda bazı aksamalar olacaktır. İnanıyorum ki proje bittikten sonra vatandaşlarımız memnuniyetlerini ifade edecekler. Burada hizmet veren yetkililere, Fen İşleri Dairesi Başkanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.   

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181