Manisa Belediyesi Kırkağaç'a dev proje yapıyor!
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısında Kırkağaç ilçesine Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, MABEM, Kırkağaç Belediye Hizmet Binası, Meydan ve Yeraltı Otoparkı projesinin yapılması gündeme geldi. Hazırlanan proje ile ilgili meclis üyelerine sunum yapılırken, ilçeye prestij kazandıracak proje; Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi. Başkan Cengiz Ergün, hazırlanan projenin Kırkağaç’a hayırlı olmasını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleşen toplantıda Kırkağaç ilçesine değer kazandıracak önemli bir proje gündeme geldi. Kırkağaç Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, MABEM, Kırkağaç Belediye Hizmet Binası, Meydan ve Yeraltı Otoparkı projesinin yapımını sağlayacak protokolün yapılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden Başkan Ergün ve Başkan Gedüz’e yetki istendi. Gündem maddesinin oylanmasından önce, meclis üyelerine projenin sunumu yapıldı.

Başkan Ergün, Projeyi Detaylandırdı
Proje sunumunun ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projenin detayları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. 11 bin 271 metrekarelik bir alan üzerinde projenin yükseleceğini belirten Başkan Ergün, Kırkağaç Belediyesi Hizmet Binası 7 bin 707 metrekarelik alanda ve 5 katlı olacağını; Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezi ve MABEM’in 6 bin 546 metrekarelik alanda 3 katlı olacağını söyledi.

Kırkağaç’a Hayırlı Olsun
Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile birlikte istişare halinde projenin geliştiğini belirten Başkan Ergün, “Değerli Başkanımızla bu projeyi yapma noktasına geldik. İnşallah 2018 başında yapımına başlarız. Her şey konuşarak, istişareyle ve uzlaşıyla yerine getiriliyor. Kırkağaç ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Gedüz’den Büyükşehir’e Teşekkür
Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz de gündem maddesi üzerinde görüş belirtti. Projeyi geçmişte hayata geçirmek istediklerini fakat bazı problemler dolayısıyla iptal etmek zorunda kaldıklarını belirten Başkan Gedüz, “Biz, bu meydanla ilgili proje tadilatları yapmıştık. İhale bedellerinin yüksekliği nedeniyle iptal etmek zorunda kalmıştık. Cengiz Başkanımızın bizi ziyaretinde projeyi kendilerine önermiştik. Vatandaşlarımızın, ilçe belediyemiz ve Kırkağaç Belediyesi ile olan işlerini birbirine yakın, halkla yakın diyalog içerisinde olacağımız bir yer olsun istedik. Böyle güzel bir proje ortaya çıktı. Bu güzel proje nedeniyle Başkanımıza, Aytaç Bey’e, Etüt ve Projeler Dairesine, Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Kırkağaç’ımıza hayırlı olsun” dedi. Konuşmaların ardından gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181