Manisa Kula'da imar planı çalışmaları tamamlandı!
Kula Belediye Meclisi’nde alınan karar ile Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan Kentsel sit alanı ve etkileme geçiş sahası 1/5000 ölçekli koruma amaçlı revizyon imar planı ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı revizyon imar planı çalışmaları tamamlandı. Hazırlanan imar planına ilişkin teknik incelemeler yapılmak üzere toplantı gerçekleştirildi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu ile Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil’in katılımıyla, Kula için hazırlanan İmar planları toplantıda görüşüldü. Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen salonunda gerçekleştirilen toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi’nde görevli teknik personeller de yer aldı. Toplantıda koruma amaçlı revizyon imar planı kararlarına ilişkin teknik incelemelerle birlikte, kentsel sit alanına ilişkin vatandaş talepleri ve kentsel sit alanının korunarak geliştirilmesine yönelik olanaklar, var olan sorunlara yönelik çözüm önerileri konuşuldu. Görüşmeler neticesinde çalışmaları tamamlanan Kula ilçesi kentsel sit alanı ve etkileme geçiş sahası 1/5000 ölçekli koruma amaçlı revizyon imar planı ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı revizyon imar planı değerlendirilmesi üzere Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181