Manisa Salihli Masal Ormanı Parkı Projesi çalışmaları devam ediyor!
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli Gümüşçayı’nda 38 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Masal Ormanı Parkı Projesinin inşaat çalışmaları ivedilikle sürdürülüyor. Masal Ormanı Parkı’nın kafeteryasının grobetonu atıldı ve çevre duvarlarının yapım işi de tamamlanmak üzere.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’ye kazandıracağı dev eser Masal Ormanı Parkı Projesi’nin inşaat çalışmaları hız kazandı. Gümüşçayı Rekreasyon Alanında 38 bin metrekarelik alanda can bulacak projede çevre duvarlarının yapımı tamamlanmak üzere ve kafeteryanın grobetonu da atıldı. Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projenin içeriği hakkında da bilgiler verdi. Başkan Ergün, “Salihli Gümüşçayı kenarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda planladığımız Masal Ormanı içerisinde, masal kahramanlarının yanı sıra her yaş grubuna ait oyun grupları, atlıkarınca, eğlence duvarı ve eğitsel masallar ve çeşitli etkinlik alanları bulunmaktadır. Çocukların eğlenip öğrenebileceği masal etkinlik ve oyun alanlarının yanı sıra gençler için adrenalin parkuru, aileler için kafe, amfi ve seyir terasları bulunmaktadır. Ayrıca alan içerisinde bisiklet yolu, koşu parkuru ve açık spor alanları da mevcut. Yeşilin hakim olacağı Masal Ormanı Parkı’nda, Salihlili vatandaşların vakit geçirmekten keyif alacağı sosyal bir alan olacak” dedi.

Manisa Büyükşeir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181