Manisa Soma Atatürk Caddesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor!
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’nın prestij caddesi olan Atatürk Caddesi’nde düzenlenen çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Somalı vatandaşlara yeni bir prestij alan kazandırılacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Soma Atatürk Caddesi üzerinde yaptığı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin prestij caddesi haline gelecek olan Atatürk Caddesi üzerindeki kilit parke kaplama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, caddedeki çalışmalar sona doğru yaklaşıyor. Kaldırım çevre düzenleme çalışmaları ardından Atatürk Caddesi Soma’ya yakışır yeni yüzüyle vatandaşları ağırlayacak.

Kısa Sürede Tamamlanacak
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sürdürülen hizmetlerin 17 ilçeye eşit bir şekilde yapıldığını ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, Soma Atatürk Caddesi’nde devam eden çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını kaydetti. Atatürk Caddesi’nin Soma için prestij yolu haline geleceğini belirten Başkan Ergün, çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181