Manisa Tokmaklı üst yapı çalışmaları ile yeni görünümüne kavuşuyor!
Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte köyden mahalleye dönen bölgelerde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam ediliyor. Bu kapsamda ilk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü’nce içme suyu şebeke hattı ve kanalizasyon hattı yenilenen Köprübaşı’na bağlı Tokmaklı Mahallesi’nde sıra üst yapıya geldi. Mahallede kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına da start verildi.

İl genelinde projelerini bir bir hayata geçirmeye devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalıların daha huzurlu ve mutlu bir yaşam sürebilmeleri için çalışmalarında devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, il genelinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Köprübaşı’nda da sürdürülen çalışmalar doğrultusunda Tokmaklı Mahallesi’nde kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başlanıldı. Mahallede MASKİ Genel Müdürlüğü’nce yapılan içme suyu şebeke hattı ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem de çalışmaları yakından takip ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde vatandaşlara en iyi hizmeti ulaştırmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Tokmaklı yepyeni bir görünüme kavuşacak
MASKİ Genel Müdürlüğü’nce mahallenin alt yapısının yenilenmesinin ardından üst yapı çalışmalarına da başlanıldığını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahallemiz yepyeni bir görünüme kavuşacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha huzurlu ve mutlu bir yaşam sürebilmeleri için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181