Manisa Yunusemre Pınarköy Mahallesi'nde yol genişletme çalışmaları sürüyor!
Yunusemre Belediyesi, Pınarköy Mahallesi’nde yol genişletme ve çevre düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar mahalle sakinlerinin takdirini kazanıyor.

Yunusemre Belediyesi, Pınarköy Mahallesi’nde çevre düzenleme çalışmasını sürdürüyor. Ekipler, Pınarköy Mahallesi’nde bulunan meydanda büz döşemesi yapıyor. Ekiplerin yaptığı çalışmaların ardından alan, kilitli parke taşı ile döşendikten sonra alana çocuklar için oyun grubu kurulacak. Yunusemre Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla meydanlarının güzelleştiğini, çocukların oyun parkına kavuşacağının kaydeden Pınarköy Muhtarı Ramazan Acar, çalışmalardan dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti. 

Yunusemre Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181