Manisa Yunusemre ve Şehzadeler'in imar planı konuşuldu!
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan, Yunusemre ve Şehzadeler ilçeleri ile bu ilçelere bağlı 15 mahalleyi kapsayan 1/5000 ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planları ile 1/1000 ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planlarına ilişkin DSİ 2. Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan kurum görüşleri DSİ 2. Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Manisa çevre düzeni planına uygun olarak Yunusemre ve Şehzadeler ilçeleri bu ilçelere bağlı 15 mahalleyi (11 adet mülga belde ve 4 adet mülga köy) kapsayan 1/5000 ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planları ile 1/1000 ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planlarına ilişkin çalışmalar devam ediyor. Planlama çalışmalarına veri oluşturmak için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü’nce planlamaya esas olmak üzere hazırlanan kurum görüşleriyle ilgili olarak DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ulus Kotluca ve Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde il merkezi olan Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinin imar planlarını bir an önce tamamlamak için ortak çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, “Bir an önce bu planları hayata geçirip, Manisa’mızda yaşanan sıkıntıları çözmenin çabası içerisindeyiz. Tüm kurumlarla işbirliği ve koordine halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Magdurvatandaslar 5 yıl önce

Hep laf hep kelime oyunları oyalayin bakalım milleti kendi cikarlatiniz menfaatletiniz için beceriksizler...

Avatar
Magdurvatandaslar 5 yıl önce

Hep laf hep kelime oyunları oyalayin bakalım milleti kendi cikarlatiniz menfaatletiniz için br...

banner182

banner181